› 
Blog   ›   Hubnutí   ›   Jak zhubnout do plavek na poslední chvíli?

Jak zhubnout do plavek na poslední chvíli?

Filtr

Máte před sebou už jen pár dní, než si obléknete plavky, a chcete v nich vypadat co nejlépe? Využijte tipů a triků na to, jak zhubnout do plavek, které využívají třeba i celebrity, když se chystají zazářit na červeném koberci. Bude to z vaší strany sice vyžadovat trochu úsilí, ale dobrou zprávou je, že vůbec není nemožné dostat se do lepší formy v extrémně krátkém čase! Navíc si jako bonus odnesete i vyšší sebevědomí a skvělý pocit, že jste to dokázali.

Dostaňte se v krátkém čase do lepší formy

1. Každý den si zacvičte

Teď už není na co čekat. Každý den se 20 minut věnujte pohybové aktivitě se střední zátěží. Vhodné jsou v tomto případě intervalové tréninky. Zároveň ale své tělo zbytečně nepřetěžujte!

2. Upřednostněte kvalitu

Kvalita vítězí nad kvantitou. Při nákupu potravin vybírejte produkty v nejvyšší kvalitě, jakou si můžete dovolit. Dodejte tělu všechny živiny, které potřebuje a ono se vám odmění.

TIP: Koktejly a jídla Chia Shake pro vás vyrábíme z těch nejkvalitnějších surovin! Proto si můžete být jisti, že od nás získáte vždy to nejlepší.

3. Zbavte se nevhodných potravin

Pokud chcete na poslední chvíli zhubnout do plavek, odpusťte si na chvíli gurmánství a místo toho se soustřeďte na to, abyste tělu dali přesně to, co potřebuje. Tedy kvalitní bílkoviny, vlákninu, barevnou zeleninu a zdravé tuky. Úplně vynechejte průmyslově zpracovaná jídla, alkohol, kofein, bílé pečivo a sladké i slané pochutiny.

4. Z bílkovin udělejte prioritu

Bílkoviny jsou tělem využívány ke spoustě věcí, mimo jiné se podílejí na budování svalové hmoty. Ta je na rozdíl od tukové tkáně metabolicky činná a pomáhá nám tedy spalovat kalorie a zůstat štíhlí!

TIP: Pořádná porce bílkovin (30 - 40g) v rámci snídaně vám pomůže krotit chutě na jídlo během dne!

5. Žádné pozdní večeře či svačiny

Dejte tělu čas strávit všechno jídlo, které jste ten den měli a také zregenerovat. Pokud to s vylepšením postavy myslíte vážně, jezte dostatečně v průběhu dne, aby vás večer nechytil vlčí hlad. Po 7. hodině večerní nebo tři hodiny před spaním už nic nejezte.

6. Jezte více diuretik

Diuretika urychlují průchod tekutin tělem. Díky tomu se vaše tělo efektivně zbaví přebytečných tekutin, kvůli nimž můžete vypadat natekle. Zařaďte do svého jídelníčku více okurek, citronů, melounů a zeleného čaje a uvidíte, že se zbavíte vypouklého bříška a vaše tělo bude působit štíhleji!

7. Jak zhubnout do plavek? Narovnejte se!

Jak vypadat štíhleji během jediné vteřiny? Postavte se hezky zpříma! Zatáhněte bříško, ramena dejte dozadu a hlavu neste hrdě vztyčenou!

Hubnutí do plavek zvládnete snadno s našimi dietními balíčky!

cogmagnifiermenucross-circle