› 
Blog   ›   Hubnutí   ›   Novoroční hubnutí 1: Jak letos konečně zhubnout?

Novoroční hubnutí 1: Jak letos konečně zhubnout?

Filtr

Vánoční pohoda je za námi a protože víme, že spousta z vás se teď vydá na cestu za štíhlejším tělem, přinášíme vám seriál o novoročním hubnutí. Dozvíte se nejen to, jak shodit povánoční kila, ale také jak svá předsevzetí dodržet, shodit kila a udržet si nižší hmotnost. Prozradíme vám osvědčené tipy na hubnutí a poradíme také, jakou dietu zvolit, když chcete zhubnout co nejrychleji a přitom i co nejpohodlněji.

Jak shodit povánoční kila?

Pokud jste se po Vánocích postavili na váhu a ta vám ukázala větší číslo, než obvykle, nezoufejte. Shodit povánoční kila totiž není tak namáhavé, jak by se mohlo zdát. Stačí se vrátit do zaběhnutých kolejí, začít se více hýbat, přidat do jídelníčku více bílkovin a zeleniny a celkově se stravovat lépe. Těžší je potom shodit kila povánoční a k tomu ještě nějaká navíc.

Tuky, které si sebou nosíme už dlouho, bývá totiž obtížnější shodit, ale rozhodně to není nemožné.

Proto jsme pro vás dali dohromady následující tipy, jak z novoročního hubnutí vytěžit maximum.

8 tipů na novoroční hubnutí

1. Místo stanovování si nejasných cílů buďte tak přesní, jak jen můžete. Díky tomu se vaše mysl může upnout přesně na to, co si přejete, a předejdete tak tápání. Stanovte si tedy cíle typu: "V následujících 8 týdnech zhubnu 0,5 kg za týden.", "Pět dní v týdnu budu 30 minut cvičit.", "Do konce ledna udělám 10 kliků v jednom kuse." Vaše cíle by měly být měřitelné.

2. Nastavte si upomínky a choďte do postele vždy ve stejnou dobu. Stejně tak i ve stejnou dobu ráno vstávejte. Vaše tělo si udělá optimální režim a bude lépe hospodařit s kaloriemi (a tedy je i lépe spalovat) a vy se také vyhnete návalům hladu.

3. Kardio nemusí být jednotvárné - zkuste být kreativní! Cyklotrenažéry a běhací pásy jsou rozhodně dobrým, ale ne jediným způsobem, jak si rozpumpovat krevní oběh a spálit kalorie. Zkuste i další aktivity a sporty a najděte si to, co vás bude bavit. Aktivity také pravidelně obměňujte.

4. Udělejte si z vaření zábavu. Zainvestujte do nového vybavení. Přizvěte si na pomoc partnera, děti, nebo kamarádku. Můžete se také naučit nové techniky, jako pomalé vaření či sous-vide.

5. Udělejte si čas na cvičení. Doslova. Berte to tak, že cvičení je schůzka s vaším tělem, na kterou se musíte dostavit. Určete si, kdy přesně budete cvičit. Pokud nemáte na cvičení během dne čas, vstaňte ráno o hodinu dříve!

6. Snižte stres. Najděte si denně hodinu na to, abyste se odreagovali od všech běžných povinností. Odpoutejte se také od veškeré elektroniky. Uvidíte, jak vám taková chvilka s knihou nebo při procházce v přírodě pročistí hlavu a dodá nový elán!

7. Hodně pijte. Klidně si udělejte rozvrh nebo jasný plán, kdy a kolik vody vypijete. Můžete přidat i neslazené balené nápoje a čaje. Pokud se cítíte unavení, je to často tím, že svému tělu dlouhodobě nedáváte tolik vody, kolik potřebuje. Někdy si žízeň mylně vykládáme jako hlad, což je při hubnutí nežádoucí.

8. Odstraňte pokušení. Udělejte si revizi ledničky a spíže a vyhoďte nebo darujte vše, co by vám mohlo dietu kazit. Takže všechny zbytky cukroví, sladké nápoje, sušenky, bonbóny, brambůrky, křupky a podobné věci, které by vás sváděly nahraďte zeleninou, ovocem, proteinovými potravinami a dalším jídlem, které bude zapadat do vaší diety.

Jak zhubnout co nejrychleji a nejsnadněji?

Zapomeňte na hladovku - existuje daleko lepší způsob, jak rychle zhubnout! Je to speciální dieta, která donutí vaše tělo začít spalovat tuky na energii. Ano, mluvíme o keto dietě. Ta spočívá ve vyřazení veškerých sacharidů z vašeho jídelníčku. Místo nich tak bude váš organismus nucen využívat k tvorbě energie tuky, takže se z vás stane velice účinný "stroj" na spalování tuků.

Jak vám Chia Shake při novoročním hubnutí pomůže ke štíhlé postavě a zdravému tělu?

Dieta Chia Shake využívá právě této schopnosti těla přeorientovat se na spalování tuků. Naše dietní jídla mají speciální složení, díky němuž se ve vašem těle během zhruba tří dnů nastartuje proces ketózy a vy začnete hubnout. Velkou výhodou je, že hubnete a nemusíte ani cvičit. Dalším velkým plusem této diety je fakt, že vás v ketóze naprosto opustí hlad! Díky tomu se vám bude hubnout mnohem snadněji.

Pokud jste začátečník nebo si chcete hubnutí co nejvíce zjednodušit, doporučujeme využít některého z našich dietních balíčků.

Najdete v něm totiž vše, co k dietě potřebujete a je to tak vaše jistota, že budete v hubnutí doopravdy úspěšní. Nemusíte shánět neobvyklé potraviny, odvažovat množství a počítat gramy a kalorie, nic takového. Jen si 5x denně připravíte jedno z našich dietních jídel dle vlastního výběru a hubnutí půjde samo!

Balíčky vybírejte podle toho, kolik kilogramů potřebujete zhubnout. Čím více chcete zhubnout, tím větší balíček budete potřebovat.

−17 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na týden - 35 jídel

1 599 

(Hodnocení: 19)
−23 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 2 týdny - 70 jídel

2 899 

(Hodnocení: 43)
−32 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 4 týdny - 140 jídel

4 999 

(Hodnocení: 22)
−34 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 8 týdnů - 280 jídel

9 299 

(Hodnocení: 4)
cogmagnifiermenucross-circle