› 
Blog   ›   Články   ›   5 osvědčených rad na odbourání přebytečných kil

5 osvědčených rad na odbourání přebytečných kil

Filtr

Rady na hubnutí jsou všude. My vám dnes přinášíme ty osvědčené.

Koho by nepálilo vidět na svém těle nechtěné faldíky. Je sice hezké mít ženské tvary, ale ruku na srdce: štíhlá postava nás nejen dělá atraktivnějšími pro ostatní, ale i my se samy se pak cítíme ve svém těle dobře.

Přinášíme vám pět rychlých a osvědčených tipů, jak upravit svůj jídelníček a změnit své tělo k nepoznání:

1. Vyřaďte ze svého jídelníčku cukr
Tedy ten průmyslově vyráběný glukózo-fruktózový sirup, který je dnes skoro všude. V limonádách, sušenkách, pečivu, ale také v šunce, snídaňových cereáliích, jogurtu atd. Tento cukr se rád ukládá jako tuk, zejména v oblasti břicha.

2. Dejte sbohem jednoduchým sacharidům
Snížený příjem sacharidů vede k většímu úbytku na váze, to by Vám potvrdily i modelky. Vynechejte příjem jednoduchých sacharidů jako je bílý chléb, rohlíky, knedlíky, těstoviny…atd.

3. Nahraďte sacharidy kvalitními bílkovinami
Bylo prokázáno, že bílkoviny snižují naše chutě, zasytí nás a zvyšují činnost metabolismu. Větší příjem bílkovin je jednou z neefektivnějších změn při hubnutí. Sami uznáte, že je mnohem jednodušší držet dietu, při které se cítíte sytí a spokojení.

4. Zvyšte příjem vlákniny
Vyšší příjem vlákniny zpomaluje trávení, dodává pocit plnosti a snižuje chuť k jídlu. Navíc je nezbytná pro zdraví našich střev.Místo sacharidové přílohy si tedy dejte zeleninu a/nebo opravdu celozrnné výrobky.

5. Dodržujte pravidelný režim
Odstup mezi jídly by měl být 3 – 4 hodiny. První jídlo do půl hodiny po probuzení a poslední nejlépe 2 hodiny před spaním. Tělo má pravidelnost rádo, čímž snížíte jeho potřebu ukládat tuky.

Jak si hubnutí usnadnit? 

Pokud máte problémy s příjmem dostatku bílkovin a vlákniny, nejjednodušší a nejchutnější způsob je pořídit si speciální koktejly.

Dívejte se na složení a upřednostňujte výrobky obsahující syrovátkový protein, vysoký podíl vlákniny, komplex vitamínů a minerálů a které naopak neobsahují přidaný cukr, umělá sladidla, GMO a další chemické látky, které lidskému tělu neprospívají.

Nemusíte chodit daleko. Přesně takové jsou výrobky Chia Shake. Dbáme na jejich složení i chuť a s hrdostí je proto každý den zasíláme spokojeným zákazníkům po celé ČR i do dalších evropských zemí.

Naši aktuální nabídku si můžete prohlédnout na našem e-shopu.  Dietní jídla a balíčky naleznete ZDE.

cogmagnifiermenucross-circle