› 
Blog   ›   Hubnutí   ›   O velikost míň díky chůzi. Jak na to?

O velikost míň díky chůzi. Jak na to?

Filtr

Pohyb k hubnutí patří. Pokud milujete sport - výborně! Pokud se mu ale z jakéhokoliv důvodu nechcete nebo nemůžete věnovat, máme pro vás řešení. Vyzkoušejte chůzi! Ta totiž dokáže s hubnutím pomoci a navíc má blahodárný vliv na vaše zdraví.

Zhubněte chůzí

Chůze je tím nejpřirozenějším druhem pohybu, který známe. Pro svou nenáročnost je vhodná pro každého, především ale pro ty, kteří mají vyšší tělesnou hmotnost či sníženou pohyblivost. Chůze pomáhá spalovat kalorie a tudíž přispívá ke snižování tělesné hmotnosti. Čím vyšší je vaše tělesná hmotnost, čím rychleji budete chodit a čím složitějším terénem jdete, tím více vaše tělo během ní spálí.

Jak pomocí chůze doopravdy zhubnout?

Pokud chcete chůzí zhubnout, desetiminutová procházka vám stačit nebude. Věnujte jí tedy 30 min až 1 hodinu denně. Důležité je také udržovat svižné tempo. Díky tomu spálíte více kalorií, posílíte kardiovaskulární systém, zpevníte kosti a vylepšíte také kvalitu vašeho spánku.

Kombinací chůze a diety dosáhnete nejlepších výsledků

Aby bylo hubnutí efektivnější, doporučujeme přidat k chůzi i lehkou redukční dietu. To znamená, že byste měli během dne konzumovat méně kalorií z jídla a pití, než doposud. Toho docílíte snadno tak, že své svačiny nahradíte dietním proteinovým koktejlem. Například tím od Chia Shake, na němž si navíc i pochutnáte!

Hubnutí do plavek zvládnete snadno s našimi dietními balíčky!

−17 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na týden - 35 jídel

1 599 

(Hodnocení: 18)
−23 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 2 týdny - 70 jídel

2 899 

(Hodnocení: 43)
−32 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 4 týdny - 140 jídel

4 999 

(Hodnocení: 22)
−34 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 8 týdnů - 280 jídel

9 299 

(Hodnocení: 4)
cogmagnifiermenucross-circle