› 
Blog   ›   Hubnutí   ›   Novoroční hubnutí 8: Zodpovíme časté otázky o hubnutí

Novoroční hubnutí 8: Zodpovíme časté otázky o hubnutí

Filtr

Od prvního ledna už pár dní uběhlo a vy pořád tápete, jak na to hubnutí vlastně jít? Abyste mohli hubnout úspěšně, je dobré vědět, co dělat a nedělat. Vyhnete se chybám, které by vaše úsilí zbytečně zmařily, zjistěte, zda hubnout rychle či pomalu i jak vlastně fungují výrobky Chia Shake. 

1. Jak zhubnu v krátkém časovém úseku?

Hubnutí se obecně nedá jen tak odbýt za jeden den. Jde o komplexní proces související i se změnou životního stylu a nevyplatí se příliš "tlačit na pilu". Čím více kilogramů chcete zhubnout, tím delší čas budete muset hubnutí věnovat. Vhodné je hubnout pomaleji, ale jistě a stabilně. Realisticky je možné hubnout tempem 0,5 - 1,5 kg za týden. Pokud si ale přejete zhubnout velmi rychle, například na svatbu či dovolenou, řešením je keto dieta. Ta vaše tělo totiž dostane do stavu ketózy, kdy jsou tuky spalovány velmi rychle, průměrně až 2 kg za týden.

2. Záleží na kaloriích?

Hubnutí je ve své podstatě jednoduché: musíte vydat více energie, než kolik jí v jídle a pití přijmete. Takže ano, na kaloriích záleží. Nemusíte je ale přímo počítat, když nechcete. Můžete si místo toho vybrat některou z diet, díky níž kalorický příjem automaticky snížíte díky pravidlům, které dieta má. Nemusíte se tak stresovat zapisováním každého sousta a místo toho jen budete nosit v hlavě pár pravidel a hubnutí už půjde samo! Vyberte si jednu z našich doporučených diet pro rychlé a spolehlivé hubnutí: https://chiashake.cz/diety/

3. K čemu jsou dobré bílkoviny?

Proč se tolik pyšníme tím, že výrobky Chia Shake obsahují velké množství bílkovin? Protože bílkoviny jsou pro naše tělo nejen nezbytné, ale také nám pomáhají hubnout. Podílí se na stavbě a obnově tkání, tvorbě hormonů a červených krvinek i na imunitě. Je v nich skryto méně kalorií, než v tucích a méně se ukládají do tukových zásob než sacharidy. Mají výbornou sytící schopnost a oddalují hlad. Udržují vaše vlasy, nehty a pokožku zdravé a krásné. Dostatek bílkovin je tedy žádoucí jak pro hubnutí, tak pro krásu a dobré zdraví.

4. Můžu jíst tuky?

Po dlouhou dobu byly tuky při hubnutí zatracovány. To proto, že oproti bílkovinám a sacharidům obsahují více než dvojnásobek kalorií. Dnes už ale víme, že tuky jsou pro naše zdraví a dokonce i pro hubnutí nezbytné. Rozhodně tedy není dobře se jim vyhýbat, jen je třeba hlídat si jejich přijímané množství. Vybírejte ze zdravých tuků obsažených v ořeších, semínkách, tučných rybách, kvalitních mléčných výrobcích a za studena lisovaných olejích. Dokonce je možné i rychle zhubnout, když budou tuky tvořit většinu vašeho jídelníčku! Nevěříte? Minimalizujte sacharidy a vaše tělo se dostane do stavu ketózy, kdy spaluje tuky na energii. Více o keto dietě se dozvíte ZDE. 

5. Můžu jíst sacharidy?

Můžete si vybrat jednu ze dvou cest: buď při dietě sacharidy omezíte, nebo ne. Zhubnout se dá tak i tak. Pokud se rozhodnete sacharidy v jídelníčku ponechat, dávejte si velký pozor na to, jaké zvolíte. Jezte méně výrobků z bílé mouky (bílé pečivo, sladké pečivo, těstoviny, knedlíky atd.) a naopak jezte více celozrnných výrobků, ovoce, zeleniny, brambor, rýže, pohanky, luštěnin apod. Přidejte také pohyb, díky sacharidům ve vaší stravě na něj budete mít dostatek energie. Pokud se vydáte cestou nízkosacharidové nebo dokonce keto diety, pak sacharidy omezte či vynechejte úplně. Vaše tělo tak bude efektivněji spalovat tuky, protože je bude využívat k tvorbě energie.

6. Jak fungují Chia Shake koktejly a produkty?

Chia Shake je kompletní výživné jídlo, které obsahuje vše, co vaše tělo potřebuje pro efektivní hubnutí či zdravý životní styl. Naše produkty jsou nízkosacharidové, obsahují zvýšený podíl bílkovin a také široké spektrum vitamínů a minerálů. Jejich složení je speciálně sestaveno tak, aby vašemu tělu pomohlo se spalováním tuků, doplnilo důležité makro i mikroživiny a zasytilo vás, aby pro vás bylo hubnutí co nejpohodovější. Jídla můžete jíst 5x denně v rámci diety Chia Shake pro rychlé hubnutí, nebo nahradit dvě jídla denně koktejly Chia Shake a hubnout pomalu, ale stabilně. Produkty Chia Shake jsou pro dietu velmi účinné.

Na keto dietu jsme odborníci! Pomohli jsme zhubnout už desítkám tisícům spokojených zákazníků. Vyzkoušejte například koktejl s MCT olejem z kokosu, který vás rychle dostane do ketózy a napomůže rychlejšímu spalování tuků.

−17 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na týden - 35 jídel

1 599 

(Hodnocení: 19)
−23 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 2 týdny - 70 jídel

2 899 

(Hodnocení: 43)
−32 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 4 týdny - 140 jídel

4 999 

(Hodnocení: 22)
−34 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 8 týdnů - 280 jídel

9 299 

(Hodnocení: 4)
cogmagnifiermenucross-circle