› 
Blog   ›   Hubnutí   ›   Novoroční hubnutí: 4 tipy jak letos zhubnout

Novoroční hubnutí: 4 tipy jak letos zhubnout

Filtr

Leden je měsíc, kdy se každý druhý odhodlaně chystá na novoroční hubnutí. Chceme rychlé a zaručené výsledky. V první řadě je potřeba si  uvědomit, že hubnutí je běh na dlouhou trať a takzvané dietní rychlovky nejenom, že mnohdy ani nefungují, ale mohou být i zdraví nebezpečné.

Ano, existují způsoby, jak shodit kilogramy v rychlém čase, ale mluvíme-li o dlouhodobém úspěchu, je třeba zvolit správnou strategii a věnovat se svým cílům dlouhodobě.

1. Všechno začíná v hlavě

Nasnadě je tedy změna životního stylu. Asi uznáte, že pokud chceme, aby něco bylo jinak, musíme změnit něco, co obvykle děláme. V našem případě tedy pokud chceme být štíhlejší, je třeba změnit naše stravování, zvyky i myšlení.

2. V pravidelnosti je síla

Prvním krokem je zamyslet se, jak bychom mohli jíst lépe, zdravěji a pravidelněji. Pokud svému tělo dodáte dostatek živin, vitamínů, minerálů a vlákniny, bude moct správně fungovat a odvděčí se vám nejen zlepšeným trávením, ale také optimalizovaným spalováním tuků a úbytkem na váze. Pravidelnost je přítelem štíhlé linie.

3. Tuky nejsou nepřátelé

Když lidé řeknou, že chtějí zhubnout, většinou mají na mysli, že se chtějí zbavit tukových zásob. To ale neznamená, že máme tuky přestat jíst! Tak to není. Naše tělo tuky potřebuje, jsou dokonce součástí každé buňky v našem těle! Jsou také potřeba pro správnou funkci hormonů. Tukům se proto rozhodně nevyhýbejte. 

4. Omega-3 v chutné formě

Existují ale různé druhy tuků. Jeden konkrétní druh tuku je pro naše tělo ohromně prospěšný, a přesto ho většina z nás nemá ve své stravě dostatek. Jsou to omega-3 mastné kyseliny. Nacházejí se ve vlašských ořeších, tučných rybách a lněných a chia semínkách. Proto je přidáváme skoro do všech výrobků Chia Shake. Přesvědčte se sami v našem obchodě.

 

cogmagnifiermenucross-circle