› 
Blog   ›   Hubnutí   ›   Novoroční hubnutí 4: Jak vidět výsledky co nejrychleji

Novoroční hubnutí 4: Jak vidět výsledky co nejrychleji

Filtr

Jestliže pokračujete ve svých předsevzetích a pracujete na vylepšení své postavy a zlepšení svého zdraví, jste tu na správné adrese. Je jedním z vašich cílů si udělat radost shozenými kily? V tomto článku vám prozradíme nejen jak na to,  ale také jak vidět výsledky co nejrychleji. Existuje totiž cesta, která vás k vysněné váze dovede rychleji, než kterákoliv jiná alternativa.

Nový rok přináší novou motivaci

Využijte ji proto pro novoroční hubnutí! Leden je ideálním měsícem pro všechny, kteří si předsevzali zlepšit svou životosprávu a shodit konečně přebytečná kila. Motivace totiž právě prýští všude kolem a stačí málo, abyste se již v několika týdnech mohli pyšnit skvělými výsledky. Nenechte si tuhle šanci proklouznout mezi prsty.

Proč je vlastně dobré zhubnout?

Každý máme k hubnutí své vlastní důvody.  Hubnutí totiž nejsou jen vizuální výsledky, i když i ty jsou velmi důležité a mimo jiné posilují naše sebevědomí. Jde tu především o vaše zdraví.

Počet lidí s nadváhou a obezitou v Česku bohužel rok od roku roste, nyní se jedná již o znepokojujících 66 % dospělé populace. S tím narůstá také počet lidí trpících nemocemi, které s nadváhou úzce souvisejí, jako jsou diabetes II. typu, metabolický syndrom, vysoký krevní tlak, nemoci oběhového systému a dokonce i rakovina. Přitom podle vědců každá dvě shozená procenta tělesné hmotnosti mnohonásobně sníží vaše riziko těchto onemocnění! A to je bezesporu velmi pádný důvod k tomu, abyste se i vy na zdravou tělesnou hmotnost dostali.

Jak hubnout co nejrychleji? Novoroční hubnutí pomocí keto diety

Jestli se pídíte po metodě, která vám zaručí viditelné výsledky co nejrychleji, zaměřte svoji pozornost na keto dietu. Ta je založena na přirozené schopnosti lidského těla přeměňovat tuky na energii. Po omezení příjmu sacharidů přejde organismus do stavu tzv. ketózy, kdy dochází k rychlé redukci uloženého tuku díky tomu, že tělo začne efektivněji přeměňovat tuky na energii. Kila jdou díky ketóze rychle dolů a dojde i ke snížení subjektivního pocitu hladu a k celkovému zlepšení životosprávy.

Ketóza je pro tělo proces naprosto přirozený, dokonce zdravý a očistný. Dosáhnete ho tak, že ze svého jídelníčku dočasně vyřadíte sacharidy, kterých za normálních okolností beztak jíme přespříliš. Tedy žádné pečivo, těstoviny, pizza, sladkosti, rýže, brambory, dokonce ani ovoce.

Jak na novoroční hubnutí pomocí Chia Shake výrobků?

Princip keto diety zní teoreticky jednoduše, v praxi už ale není tak snadné ji dodržovat, protože jde o úplně jiný systém stravování, než na který je většina z nás zvyklá. Protože v ketózu věříme a rádi bychom vám díky ní pomohli zhubnout, rozhodli jsme se usnadnit vám život.

Dietní jídla od Chia Shake jsou totiž nízkosacharidová, bez přidaného cukru a navržena tak, aby vás do ketózy dostala. Pro ještě snadnější hubnutí jsme sestavili dietní balíčky. S nimi vám odpadne jakékoliv plánování, vaření a lámání si hlavy tím, co můžete jíst a co ne. S našimi jídly jíte 5x denně a do ketózy se stoprocentně dostanete, takže si můžete být jistí, že spalování tuků pojede na maximum.

Balíčky vybírejte podle toho, kolik kilogramů potřebujete zhubnout. Čím více chcete zhubnout, tím větší balíček budete potřebovat.

−17 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na týden - 35 jídel

1 599 

(Hodnocení: 19)
−23 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 2 týdny - 70 jídel

2 899 

(Hodnocení: 43)
−32 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 4 týdny - 140 jídel

4 999 

(Hodnocení: 22)
−34 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 8 týdnů - 280 jídel

9 299 

(Hodnocení: 4)
cogmagnifiermenucross-circle