› 
Blog   ›   Keto dieta   ›   Návyky, které pomáhají při keto dietě

Návyky, které pomáhají při keto dietě

Filtr

Vytvořte si zvyky pro ještě lehčí hubnutí s Chia Shake

Začít hubnout a vydržet se může zdát složité. Proto Vám přinášíme důležité zvyky, které Vám usnadní cestu za vysněnou postavou

Dbejte na pravidelnost

Pravidelné jídlo 5x denně, spánek a pitný režim pomáhají tělu ke správnému fungování, tedy i lepšímu trávení. Efektivně strávené jídlo znamená žádná zbytečná kila navíc.

Pište si, co jíte během dne a naplánujte si jídelníček

Poznámky jsou během hubnutí velmi důležité, díky nim budete mít přehled o svém denním kalorickém příjmu. Když budete dodržovat správně připravený redukční jídelníček, nebudete mít sklony k „nežádoucím svačinkám“, které vedou k přibírání.

A jak by měl vzorový jídelníček vypadat?

Příklad večeře
  1. Dietní polévka Chia Shake rajská s trochou nastrouhaného sýra.
  2. Omeleta Chia Shake s restovanou cuketou nebo špenátem.
  3. Dietní palačinky Chia Shake se 40 g zakysané smetany a Chia Shake Choconellou.

Po jídle vypijte sklenici vody. Večer můžete vypít šálek čaje Chia Shake Teatox večerní na podporu hubnutí a regenerace organismu.

Chcete ušetřit svůj čas strávený v kuchyni? Připravili jsme pro Vás kompletní dietní plány až na 8 týdnů se všemi jídly potřebnými pro úspěšnou keto dietu. 

Vyberte si účinné pomocníky pro Vaši dietu

Abyste poctivě vydrželi na své cestě keto diety, je dobré do jídelníčku zařadit jídla se správným poměrem bílkovin a sacharidů, který pomáhá lépe spalovat tuky. Například naše dietní jídla, jako jsou proteinové omelety, muffiny, dietní tyčinky, nebo naše lahodné palačinky, které Vám také pomohou zahnat chuť na sladké.

Udělejte si z jídla rituál

Těšte se na každé jídlo. Udělejte si na něj čas a užijte si ho, jak nejlépe můžete. Na proteinovou omeletu si nakrájejte avokádo, rajčata a čerstvou bazalku. Dietní kaši a palačinky ozdobte lahodným ovocem a svými oblíbenými oříšky.

A především, buďte na sebe hrdí

Vždy, když se rozhodnete pro změnu, vydáte se na cestu k Vašemu lepšímu já. Když navíc opravdu začnete a ve svém snažení nepolevítepřinese Vám změna určitě výsledky. A to je přece něco, na co můžete být pyšní. 

Přejeme dobrou chuť a snadné hubnutí. 

Zobrazit produkt

Oříškový krém CHOCONELLA

299 

(Hodnocení: 14)
Zobrazit produkt

TEATOX - Večerní čaj na hubnutí

299 

(Hodnocení: 1)
Novinka – Hrášková
−17 %
Zobrazit produkt

Dietní polévka - 10 jídel

499 

(Hodnocení: 12)
−25 %
Zobrazit produkt

Velký dietní koktejl - 30 jídel

1 199 

(Hodnocení: 19)
cogmagnifiermenucross-circle