› 
Blog   ›   Hubnutí   ›   Nápoje, které vám zaručeně pomohou zhubnout

Nápoje, které vám zaručeně pomohou zhubnout

Filtr

To, co denně pijete (a nepijete) se silně odráží také na vaší postavě. Protože nejen jídlo, ale i nápoje obsahují kalorie a živiny, je důležité vědět, po kterých sáhnout a které naopak z jídelníčku vyřadit. V tomto článku si vyjmenujeme, které nápoje vám pomohou při hubnutí. 

Nápoje, které narušují spalování tuků

Začneme výčtem nápojů, kterým si během redukční diety rozhodně vyhýbejte:

  • x Slazené limonády - jde v podstatě jen o tekutý cukr, proto se jim vyhýbejte při jakékoliv, ne jen ketonové dietě.
  • x Energetické nápoje - žízeň nezaženou a obsahují spoustu cukru a dalších nezdravých látek.
  • x Slazené kávové nápoje a laté - i ty obsahují spoustu cukru ve formě syrupů.
  • x Ovocné džusy - ačkoliv je v nich spousta vitamínů, obsahují také velké množství cukru. Pijte je jen v malém množství a při keto dietě vůbec.
  • x Míchané koktejly - obsahují alkohol, který má vysokou kalorickou hodnotu a ano, také spoustu cukru.

6 nápojů, které vám pomohou při hubnutí

1. Voda

Voda je důležitá pro správný průběh všech procesů v těle. Navíc pomáhá při spalování tuků a zajistí, že se nebudeme přejídat. Někdy totiž nesprávně zaměňujeme žízeň za hlad. Pijte mezi jídly vodu a snížíte tak hlad, který na vás během diety může číhat.

2. Zelený čaj

Lidé, kteří během diety pijí zelený čaj, obvykle zhubnou více, než ti, kteří jej nepijí. Zelený čaj také obsahuje antioxidanty a flavonoidy, které jsou prospěšné pro naše zdraví. Skvěle zahání žízeň i hlad a pomáhá tělu spalovat tuky.

3. Káva

Káva pomůže zejména těm, kteří se během diety věnují i pohybovým aktivitám. Je totiž prokázáno, že šálek kávy před cvičením se postará o to, že během cvičení potom spálíte více kalorií. Krom toho také pomáhá regulovat krevní cukr, což je u hubnutí také důležité. Kávu si vychutnejte černou nebo s trochou mléka, ale bez cukru.

4. Čaj na hubnutí Teatox

Pomoci vám také mohou speciálně namíchané čajové směsi. Některé jsou svým nabuzujícím složením vhodné k popíjení ráno a během dne, jiné zase díky bylinkám uklidní a napomohou ke kvalitnímu spánku. Takové čaje najdete i v naší nabídce, čaj na hubnutí Teatox denní a večerní.

5. Kurkumové mléko

Pro co nejefektivnější hubnutí je nezbytný i kvalitní spánek. K tomu vám může dopomoct i teplé mléko s kurkumou. Tento nápoj totiž obsahuje látky, z nichž si tělo tvoří melatonin, tzv. spánkový hormon. Kurkuma navíc obsahuje kurkumin, látku, která pomáhá zabraňovat ukládání tuků.

6. Koktejl Chia Shake

I my máme své želízko v ohni. Vyrábíme pro vás nápoje, které vám s kily navíc pomohou zatočit rychle a efektivně. Obsahují totiž velké množství bílkovin a vlákniny a zároveň jen minimum sacharidů a cukrů, hodí se tedy jako náhrada jídla, která zažene hlad i žízeň zároveň. Vyberte si ze spousty skvělých příchutí, které jsme si pro vás připravili. Více se o nich dozvíte a nakoupit je můžete ZDE, na našem e-shopu.

cogmagnifiermenucross-circle