› 
Blog   ›   Hubnutí   ›   Keto koktejl na hubnutí - který vybrat?

Keto koktejl na hubnutí - který vybrat?

Filtr

Poradíme, který keto koktejl na hubnutí vybrat, protože to není úkol tak úplně snadný. Především je důležité hledět na složení.

Vytanulo vám na mysli to zázračně znějící slovní spojení keto koktejl na hubnutí? Hned zkraje vás můžeme ubezpečit, že jste na správné cestě. Koktejly, které jsou speciálně navržené na hubnutí, vám opravdu velmi pomohou na cestě za shozenými kily a štíhlejší postavou. Jak si ale mezi tou záplavou výrobků správně vybrat? Čtěte v tomto článku!

Jak koktejly pomáhají hubnout?

Koktejly na hubnutí jsou účinné hned z několika důvodů. Obsahují přesně ty látky, které tělo potřebuje, aby nastartovalo proces hubnutí a spalování tuků. Jsou velice snadné na přípravu a hotové ke konzumaci během několika málo vteřin. Navíc nehrozí, že byste po nich ještě potřebovali sáhnout po nějaké laskomině, protože příjemně zasytí a uspokojí chuťové pohárky. V neposlední řadě jsou velmi praktické i pro vytížené lidi a ty, kteří jsou často na cestách. Prášek si můžete vzít s sebou do cestovní nádobky, která je součástí shakeru, a těsně před konzumací jej pak jen smícháte s vodou nebo mlékem a jídlo, které nejen že vaši dietu nezruinuje, ale podpoří ji, je na světě!

Co koktejly obsahují?

Keto koktejl na hubnutí by měl obsahovat málo kalorií ale zato hodně živin, především bílkovin. Kvalitní bílkoviny, například ze syrovátky, by proto měly tvořit základ každého koktejlu. Ty totiž pomáhají při hubnutí tím, že zasytí, zamezí ztrátě svalové hmoty a podpoří spalování energie. Další důležitou složkou je vláknina, která se postará o zdraví zažívacího traktu a zasytí. Vláknina se nepočítá mezi sacharidy, které by ovlivnily ketózu, je proto velmi vhodná i pro nízkosacharidovou a keto dietu. Aby mohlo tělo správně fungovat, potřebuje také vitamíny a minerály, vybírejte si proto ty koktejly, které je obsahují. Vyhněte se naopak výrobkům s přidaným cukrem, škodlivými umělými sladidly či s umělými barvivy a konzervanty.

Který keto koktejl na hubnutí tedy vybrat?

Při výběru koktejlu vždy vybírejte podle toho, co od něj očekáváte. Pokud chcete hubnout a používat koktejl jako náhradu jídla, dívejte se při výběru na seznam ingrediencí. Vybírejte ty s obsahem kvalitních bílkovin, s vlákninou, vitamíny a minerály. Pokud koktejl obsahuje mleté sušené ovoce nebo oříšky, tím lépe, protože vám dodá ještě více zdraví prospěšných látek.

My v Chia Shake přesně víme, jak dietní keto koktejl na hubnutí namíchat, protože se na ně už několik let specializujeme. V naší nabídce naleznete širokou škálu zdravých jídel, přesto ale koktejly zůstávají naší největší chloubou a zákaznicky nejoblíbenějšími produkty. Proč? Protože mají lahodou přirozenou chuť, výborné složení z kvalitních surovin a pomáhají spalovat tuky. Nechoďte tedy daleko a prohlédněte si naši nabídku koktejlů, kterou neustále zdokonalujeme a rozšiřujeme!

cogmagnifiermenucross-circle