› 
Blog   ›   Články   ›   10 rad pro letní hubnutí

10 rad pro letní hubnutí

Filtr

Blíží se léto a s ním plavková sezóna. V obchodech na nás čekají trendy plavky různých barev a střihů. Už máte vybrané ty Vaše? Ať už sáhnete po jakýchkoli, skvělá postava je klíčem k tomu, abychom se v plavkách cítili vždy sebevědomě. Právě proto přicházíme s naším článkem, ve kterém najdete užitečné rady, které Vám usnadní cestu za vysněnou letní postavou. Už teď se těšíme, jak Vám pomůžou.

Pojďme se společně podívat na to, které to jsou.

Snižte množství sacharidů

Pokud přijímáme v jídle přebytečné množství sacharidů, tělo je začne postupně ukládat ve formě tuků. Pokud chcete zhubnout, snižte jejich množství ve své stravě. Jak toho dosáhnout? Je to snadné, stačí omezit například pečivo, těstoviny, pizzu, rýže a další. Do svého jídelníčku zařaďte jídla s nízkým obsahem sacharidů, jako jsou všechna naše lahodná dietní jídla, která navíc obsahují vysoké množství bílkovin a vlákniny pro zdraví Vašeho organismu. Budete se divit, jak jdou Vaše kila dolů sama.

Nahraďte sladkosti zdravou alternativou

S krásným teplým počasím začíná také sezóna zahrádek, „posezení u kávy“, zmrzliny, slazených limonád a dalších lákadel. A právě tady číhá největší množství skrytých cukrů, které nám kazí formu. Dáte si rádi sladkou kávu? Vyzkoušejte naše nízkosacharidové krémové Cappucino 3v1 bez přidaného cukru. Když Vás čas od času přepadne mlsná, sáhněte po skvělých dietních dezertech Chia Shake.

Konzumujte více bílkovin

Proteiny jsou důležité pro udržení naší svalové hmoty a podporu metabolismu. Zahrňte do své stravy potraviny s vysokým obsahem bílkovin, jako jsou kuřecí prsa, ryby a tofu. Každého z nás občas tlačí čas a nemůže si dát čerstvě uvařené jídlo, není třeba ztrácet hlavu. Máme pro Vás náš Meal Shake — plnohodnotnou náhradu jídla, která obsahuje syrovátkový protein, skvěle chutná a zasytí na několik hodin.

Pravidelně cvičte

Během keto diety zhubnete i bez cvičení. To je ale samozřejmě skvělým doplňkem pro spalování tuků, udržování svalové hmoty a podporuje metabolismus. V dnešní době můžeme vybírat ze široké nabídky různého cvičení od pomalé jógy, pilates, přes posilování až po dynamické styly cvičení. Navíc se Vám po každém cvičení vyplaví endorfiny, takže se budete cítit lépe.

Keto dieta

Nemáte čas ani chuť na cvičení? Vsaďte na keto dietu, jedná se o dietu založenou na příjmu nízkosacharidových a současně vysoko proteinových jídel. Vaše tělo se během diety dostane do ketózy – stavu, kdy tělo samovolně spaluje tuky. Doporučujeme začít keto dietu s našimi dietními balíčky, které jsou navrženy nutričními specialisty a dodají Vašemu tělu potřebné živiny včetně vitamínů a minerálů. V balíčku najdete kombinaci jak sladkých, tak slaných dietních jídel, která uspokojí Vaše chuťové buňky.

Zařaďte do svého jídelníčku ovoce a zeleninu

Ovoce je super alternativa sladkého, existují i druhy ovoce, které obsahují menší množství sacharidů, jako jsou borůvky a jahody. Zelenina obsahuje málo kalorií a může Vás udržet syté déle než jiné potraviny. Proto zahrňte do své stravy co nejvíce zeleniny, jako je špenát, brokolice, květák, cuketa a další. Hodí se hlavně jako zdravá náhrada příloh.

Pijte více tekutin

Pití vody je důležité pro udržení hydratace a podporu metabolismu. Pokuste se vypít alespoň osm sklenic vody denně. Vodu si můžete ochutit plátkem citronu, pomeranče nebo třeba grepu. Vyvarujte se džusům, slazeným vodám a limonádě. Svůj pokrok v hubnutí můžete podpořit také pitím čajů. Zelený čaj je účinný pomocník při redukční dietě, protože obsahuje látky, které pomáhají podporovat metabolismus a tím pomáhají spalovat tuky. Dejte si po ránu náš TEATOX – denní čaj na hubnutí, který obsahuje zelený čaj a díky kořenu pampelišky pomáhá detoxikovat organismus.

Naučte se nakupovat jinak

Také se Vám někdy stalo, že jste vyrazili do obchodu pro pár věcí a domů jste se vrátili s taškou plnou nepotřebných a nezdravých potravin? Právě tyto nákupy mohou být důvodem pravidelného zobání a následného přibírání na váze. Proto si dejte pozor na to, abyste byli před nákupem najedení. Udělejte si nákupní seznam a začněte číst složení potravin. Některé potraviny na první pohled působí dojmem, že neobsahují sacharidy a jednoduché cukry. Opak je pravdou. Dejte raději přednost potravinám, ve kterých najdete jen minimální množství sacharidů, a naopak vysoké množství bílkovin, jako jsou dietní jídla Chia Shake.

Vyspěte se do růžova

Pravidelný spánek je pro náš metabolismus velmi důležitý. Když budete pravidelně spát, bude Váš metabolismus lépe fungovat a Vy se budete cítit odpočatí a svěží. Kvalitní spánek je základem pro správné fungování trávení. Probudit se po ránu odpočatý je pocit k nezaplacení.

Snižte množství alkoholu

Alkohol obsahuje mnoho kalorií a může vést k přibývání na váze. Navíc zatěžuje naše tělo a způsobuje některé zdravotní komplikace. Proto je pro nás dobré omezit jeho konzumaci na minimum.

Každá z těchto rad je pro hubnutí důležitá a můžete ji zařadit do svého života s našimi výhodnými balíčky, které navíc obsahují dietní manuál se zajímavými informacemi, ukázkové jídelníčky a recepty pro správnou keto dietu. Myslete hlavně na to, že vše děláte pro sebe a své zdraví a buďte na sebe pyšní za každý pokrok.

Mějte Chia Shake stále po ruce a hubnutí pro Vás bude hračka.

−10 %
Zobrazit produkt

Letní dietní balíček - 50 jídel

2 199 

(Hodnocení: 18)
−17 %
Zobrazit produkt

Dietní jídelníček na týden – 35 jídel

1 599 

−23 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 2 týdny - 70 jídel

2 899 

(Hodnocení: 43)
−32 %
Zobrazit produkt

Dietní balíček na 4 týdny - 140 jídel

4 999 

(Hodnocení: 22)
cogmagnifiermenucross-circle